Zie Je Omzet Groeien Door De Inzet Van Dit Eenvoudige Marketing Stappenplan!

Door: Saskia Bussink (o.a. van het e-book "van Passie naar Omzet'')

Saskia Bussink

Ik heb een website dus mijn omzet neemt toe. Was het maar zo makkelijk. Want ondanks dat het Internet niet meer uit onze tijd weg te denken is, vallen veel ondernemers vandaag de dag over het juist inzetten van hun (Online) Marketing Tools. En dat is logisch. Niet elke ondernemer heeft voldoende kennis, inspiratie en tijd om dit op een goede en winstgevende manier in te zetten.

Laat mij je helpen met een bewezen stappenplan!

Tientallen ondernemers hebben hun bedrijf realiteit zien worden met de inzet van mijn stappenplan. Een plan dat ik opgebouwd heb uit de jaren ervaring bij het begeleiden van de ondernemer. En die ik keer op keer weer getest, bijgeschaafd en herschreven heb, totdat het succesvol bleek voor elke ondernemer die op mijn pad kwam. Ik heb mijn expertise op gebied van marketing opgedaan door het helpen van veel startende en groeiende ondernemers. Je zult veel herkennen in mijn stappenplan en de samenhang gaan zien die jou succesvol gaat maken in je marketing.

Een stappenplan met een grote ‘aha-factor’! De algemene kennis is er bij veel ondernemers wel, maar het gaat om de juiste combinatie van onderdelen die uiteindelijk de marketing voor je product of dienst succesvol en dus winstgevend maken.

En zo zag stralendondernemen.nl het daglicht, bedoeld om jou als ondernemer de juiste bodem te laten leggen om succesvol te zijn in je eigen onderneming. Gewoon om je te laten zien hoe eenvoudig het is om met de inzet van een aantal (Online) Marketing Tools meer klanten naar je toe te trekken en dus zo je omzet te verhogen!

 

Website              Facebook Zakelijk

 Herken je dit?

Deze uitspraken zijn een greep uit de zaken die ik dagelijks te horen krijg. En wellicht herken je jezelf hier ook in terug. Ja, de concurrentie kan moordend zijn, of een economie kan in een negatieve spiraal zitten, Door in te gaan op al de bezwaren ga ik je laten zien dat jij je eigen kracht en talent kan inzetten om succes te creëren. Laat mij je helpen met mijn bewezen stappenplan en blijf zo je concurrent ver voor door de juiste inzet van je marketing. Zie je klanten toenemen en je omzet groeien!

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Laat ik een aantal voorbeelden noemen van wat ik dagelijks in mijn praktijk tegenkom. Twee uiteenlopende situaties, maar met hetzelfde resultaat.

Voorbeeld 1

Ondernemer: Fotograaf
Probleem: teveel vraag!

Wat?? Ja, je leest het goed, een fotograaf met wat wij ook wel een luxeprobleem noemen. De beste man werd aan alle kanten benaderd voor het uitvoeren van opdrachten. Met de gedachte dat ‘elke Euro omzet mooi meegenomen was’ voerde hij alle opdrachten die hij binnenkreeg ook uit voor zijn klant. Gevolg, hij was zo druk dat hij geen tijd meer had om de strategie van zijn bedrijf aan te scherpen en te optimaliseren, waardoor hij niet in zijn kracht kwam om te doen waar hij echt goed in is, namelijk ‘inspirerende, creatieve en imponerende foto shoots’. Hij bleef hierdoor dus een middelmatige fotograaf, kon zo zijn prijzen voor opdrachten niet verhogen en bleef de continue druk houden om voldoende omzet te genereren om zijn vaste lasten te kunnen dekken.

Voorbeeld 2

Ondernemer: Coach
Zijn vraag: Hoe kom ik aan meer klanten/ verhoog ik mijn omzet?

Deze coach was expert binnen zijn specifieke vakgebied! Hij heeft veel kennis en kunde van diverse methodieken en toepassingen en droeg dit dan ook uit naar zijn klant. Wat hierdoor in het gedrang kwam was de simpele vraag ‘wat heeft mijn klanten nu echt nodig’? Een typisch voorbeeld van ‘aanbod gestuurde’ marketing in plaats van ‘vraaggerichte’ marketing. De klant moest gecentraliseerd worden binnen zijn eigenlijke businessplan.

De coach is aan de slag gegaan met de handvatten binnen mijn stappenplan. Herschreef de tekst op zijn website, ging aan de slag met Social Media en koppelde deze aan zijn website en zag binnen no-time zijn klantenkring toenemen. De klant voelde zich eindelijk (meer) begrepen!

Voorbeeld 3

Ondernemer: Interieurstyliste
Haar vraag: Hoe en waar begin ik met Social Media?

ondernemerDe interieurstyliste timmerde hard aan de weg. Ze was enorm actief en bezocht verschillende beurzen op het gebied van wonen. Ze is aangesloten bij veel netwerken uit de regio. Bovendien postte ze regelmatig iets op Facebook en maakte iedere week een blog. Haar website was volledig en helder. Het ging laatst mis toen ze wat rommelde met het versturen van een nieuwsbrief. Ze was er veel tijd mee kwijt. Een link bleek niet goed te werken en ze had geen idee of haar mails wel aankwamen.

Deze onderneemster volgde mijn programma. Ze leerde via mijn stappenplan om de Online Marketing strategie te maken én te volgen die goed bij haar past. Ze was veel meer gefocust op de concrete resultaten die ze wilde behalen. Door het stappenplan kreeg ze voor zichzelf helder hoe ze actief en efficiënt haar Social Media kon inrichten, zonder dag en nacht berichten te moeten plaatsen. Het resultaat? Meer bekendheid, meer klanten, meer omzet!

"Nu is het DE tijd”

Nu is de tijd!

Wacht niet langer en ga aan de slag met het stappenplan van mijn beproefde methode. Maak het onderscheid als ondernemer tussen jouw aanbod en dat van de concurrentie. Verkrijg meer klanten, verdiep de bestaande klantrelatie en verhoog zo je omzet! Ik zal een aantal voordelen voor je op een rij zetten, om je te laten zien waar ik, de afgelopen jaren, dagelijks intensief mee bezig ben geweest!

Dit alles is nu binnen jouw handbereik! 

Tot voor kort gebruikte ik mijn kennis alleen nog met mijn zakelijke klanten. Nu het een beproefde methode is die een positief resultaat oplevert voor welke ondernemer dan ook, wil ik deze informatie graag met je delen middels mijn stappenplan.

Het stappenplan is een op maat ontwikkeld programma, waarbij ik ondernemers zoals jij help bij het verhogen van hun omzet. Simpelweg door het optimaliseren van de online- en offline marketing activiteiten. Ik hou van marketing, in welke vorm dan ook! En middels dit stappenplan breng ik graag mijn kennis en ervaring aan je over, om je expert te maken in de tools die je nodig hebt om jouw product of dienst op een winstgevende manier te profileren.

Het stappenplan: inhoudelijk

  1. De ondernemer, dan ben jij!
  1. De klant, hoe wordt hij van mij?
  1. De marketing hierbij!

Ook al ken je de zeven stappen al door en door, hier leer ik je de verbanden te zien en inzicht te krijgen waar het werkelijk om draait. Jouw FLOW!

Wellicht zeg je nu, al deze punten heb ik al een keer doorlopen, uitgeplozen en aangepakt! O ja? Waarom lukt het je dan niet om je bedrijf zo vorm te geven dat je er flow uithaalt, groei doormaakt en je omzet ziet stijgen? Inderdaad! Het gaat om de juiste combinaties maken die samen de sleutel vormen voor jouw succes! En om het makkelijker te maken heb ik deze ingedeeld in 7 stappen.

Voor jou als ondernemer

Deze 7 stappen kennen allemaal videomateriaal, variërend tussen de 3 en 15 minuten, boordevol met tips en tricks voor jou als ondernemer. Deze stappen leren je simpelweg alles over de onderdelen die je MOET beheersen als ondernemer om succesvol te zijn in wat je doet!

 

Na het afronden van deze training heb je alle handvaten in handen die je nodig hebt om binnen je bedrijf te excelleren naar die plek waar je het krachtigst bent. Waar je risico’s durft te nemen, je angsten voor het ondernemerschap kan laten gaan en om die marketing tools in te zetten waarmee je je klant snel, effectief en doeltreffend bereikt. En speciaal voor jou als ondernemer heb ik hierbij een extra bonusmodule ontwikkeld, namelijk ‘de kracht van de flow’!

Geen tijd om dagelijks achter je computer bezig te zijn met mijn training? Geen nood, je kunt heel gemakkelijk een aantal audiobestanden downloaden en deze beluisteren als je onderweg bent naar een klant (goed voor extra inspiratie als je hem spreekt), in de sportschool bent of even relaxt onderuit zakt in een makkelijke stoel.

Krijg nu direct toegang tot jouw marketing stappenplan

Dit complete stappenplan is nu voor het eerst beschikbaar aan alle ondernemers van Nederland en zit boordevol nieuwe marketingprincipes. Nog nooit eerder zijn deze online marketing principes zo open en direct met iemand gedeeld. Maak er gebruik van!

Om je marketing perfect op orde te krijgen

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de training! Dus start vandaag nog en ontdek hoe je jouw onderneming met deze simpele marketingprincipes snel en effectief kunt laten groeien.

De 7 lessen

Je krijg direct toegang tot alle 7 lessen. Iedere les duurt ongeveer een half uur. Ik raad je aan iedere les stap voor stap te volgen. Elke les bevat videomateriaal. Uiteraard krijg je ook informatie in tekstvorm aangereikt en kent elke les een aantal uitdagende opdrachten. Zo kun je meteen de opgedane kennis praktisch gaan toepassen op je eigen onderneming. Kom dus meteen in de 'flow' van groei!

Grijp deze kans en investeer nu slechts €247,- voor de complete training. Waarom een dure business coach inhuren als je met deze training hetzelfde (of zal ik gewoon eerlijk zeggen, zelfs meer) bereikt?!

Luister in je eigen omgeving

Bekijk hier de proefles!

Eenvoudig en snel een proefles bekijken? Bekijk hem hier en pas deze gouden tips meteen toe binnen je eigen onderneming!

>>> Ga direct naar de proefles >>>

Meer gouden tips ontvangen? Meld je dan vandaag nog aan voor de hele training!

Tot zo!

p.s. Groei, excelleer en geniet! Alle onderdelen uit mijn training zijn gebaseerd op mijn ervaringen van de afgelopen jaren en zijn herhaaldelijk met succes in mijn praktijk getest en toegepast!

p.s.2. Twijfel je toch nog? Laat simpelweg je naam en mailadres achter en bekijk de gratis proefles.

Copyright 2014 | Stralend Ondernemen | Online Marketing Perfect Op Orde