Coaching met Saskia bussink

Coaching met Saskia

Eindelijk het resultaat waar je naar op zoek bent. Vanuit je passie. Met jouw droomklant. Passend bij jouw leven.

Verdien jij met je Passie al €60K winst per jaar?

Lange tijd ben ik blijven hangen op 20K, 30K, 40K winst per jaar. Het was het net niet. Ik werkte me 3 slagen in de rondte en ik voelde me te weinig gewaardeerd voor wat ik aanbood. Ik vond het lastig om rond te komen. Ik volgde mijn dromen bijna niet meer, ontspande daardoor te weinig en begon de eerste verschijnselen van een burnout te voelen... Iets wat ik herkende van lang geleden. 


Ook ik had net als vele dienstverleners last van het 'helperssyndroom'. Een hardnekkige overtuiging dat ik liever anderen wilde helpen dan dat ik 'te commercieel' zou zijn.

Nog steeds is het in Nederland een taboe om commercieel te durven denken. Mensen die wel hun hoofd boven het maaiveld uitsteken, horen maar al te vaak "zij denkt zo commercieel, dat zou ik niet willen hoor". 

Het wordt tijd om dat taboe te doorbreken. Hoe zou het zijn als je klanten superfijn helpt, daar een goed gevoel over hebt en daar heel goed aan verdient?

Ik heb de slag inmiddels gemaakt. Met vallen en opstaan, dat wel. Met een coach die me liefdevol de juiste zetten heeft gegeven. Dat gun ik jou ook. Een fijner leven, dat meer in balans is, op alle vlakken. Ik wil jou mijn fouten besparen zodat je de de magische grens veel sneller bereikt dan ik destijds.


Ik werk met het Raamwerk voor Succes, dat ik zelf heb ontwikkeld. Het zijn 6 cruciale onderdelen van je bedrijf die met elkaar samenhangen en die apart aandacht verdienen.


1. Jij als ondernemer. Je passie/missie/visie onder de loep. Maar ook: waar sta je nu en waar wil jij over 12 maanden zijn?

2. Van Businessidee naar een Winstgevend Concept

3. Een geweldig Aanbod voor jouw Ideale klant in een helder Verdienmodel

4. Megagoede Marketing

5. Word een kei in Sales

6. Elimineer & Automatiseer


Al deze elementen komen stap voor stap in mijn coaching aan bod. We slaan geen stappen over maar soms kun je wel sneller gaan.


Mijn doel is om jou ook die minimaal €60K winst per jaar met je bedrijf te laten verdienen..


Ik sta erom bekend dat ik solo-ondernemers help met het verdienen van een goed inkomen - door het inzetten van hun passie - via het werken met hun droomklant - op een manier die past bij hun leven. - Saskia Bussink

Hoe kan ik je helpen?

  • Ik heb een directe, warme en betrokken aanpak;
  • Ik ben niet voor iedereen geschikt.. ik ben trouw aan mezelf. Ik ben open-minded en ik vind vrijheid heel belangrijk. Ik geloof in het gebruiken van je intuïtie én je verstand in alles wat je doet.
  • Als je met mij werkt, gaat dat niet alleen over je bedrijf. Het gaat ook over jouw persoonlijke groei.
  • Ik ben niet afwachtend. Ik neem actie. Businessideeën die je niet uitvoert, verdwijnen. Ik help jou met in actie komen en in actie blijven.
  • Succesvol zijn met je bedrijf betekent sterk zijn in strategie, technologie maar ook in de uitvoering.
  • Ik help je niet alleen met de grote lijnen maar ook met de details.
  • Een ondernemer die zichtbaar durft te zijn, is een succesvolle ondernemer. Ik leer je hoe je dat doet.
  • Dit gaat niet over mij. Het gaat over jou. Ik help je succesvoller te zijn dan ooit en doen waar je van houdt. Jouw succes is mijn succes!

Ja, 

d

i

w
il ik 

Klaar om te starten?

Ik meld 

m
e aan

Ervaringen van klanten

Rudolf

Ik was zeer onder de indruk van de manier waarop Saskia Bussink feilloos inspeelt op de situatie en persoon die ze voor zich heeft. Geen moment kreeg ik het gevoel dat ze vanuit een pre-fab denkmodel werkt. Continue zit ze in het gesprek dicht op de huid van haar cliënt en schakelt moeiteloos tussen een helder en concreet business gesprek naar een zeer persoonlijk onderzoek van motieven en omstandigheden. En op elk gebied was haar helderheid en vakkundigheid voelbaar. Heel bijzonder, en voor mij uniek om deze combinatie op deze manier mee te maken.

Rudolf - gitaarwinkel in Amsterdam

Wilma

Saskia heb ik ervaren als een betrokken en kundig coach, die als sparringspartner en klankbord me op een positieve manier wist uit te dagen, te informeren en begeleiden. Ze hielp me naar buiten te treden en gaf me net dat extra zetje om te gaan doen (ipv in ideeën en plannen te blijven hangen)!

Wilma - http://www.youniqidz.nl

Rudy

Via Skype heb ik contact gehad met Saskia en hebben we wederzijds tips gedeeld. Heel snel heeft ze mijn ogen wel geopend: dat ebook en pakket met de oplossing voor mijn doelgroepen om hun doelgroepen te bereiken, die moeten er echt snel komen. Tijd vrij maken om dit samen te stellen dus! Werk aan je bedrijf!

Rudy - socialmediadokters.nl/

Kies uit 3 mogelijkheden om met mij te werken.

Limited

6 maanden traject

€2.997

Ex btw

Alle 6 stappen van het Raamwerk voor Succes komen intensief aan de orde. Ruimte voor actie & reflectie & sparren.

Limited

3 maanden traject

€1.597

Ex btw

Alle 6 stappen van het Raamwerk voor Succes komen aan de orde. Past bij je als je al een zekere basis hebt.

Limited

1 sessie

297,-

Ex btw

1 op 1 intensieve sessie met huiswerk vooraf en coaching op het grootste pijnpunt van je bedrijf.