Waarom Saskia Bussink?

Over Saskia

"'Ik wil graag dat iedereen vanuit passie werkt. Daar wordt de wereld mooier van."

Mijn Missie

Anderen inspireren hun ware passie te vinden en deze om te zetten naar een winstgevend bedrijf. Op een manier die ze de vrijheid geeft die ze graag willen. Ik doe dat door te spreken, te trainen en te coachen. Online en offline'.


Ik wil vrijheid, plezier en verbinding met anderen
Ik wil jou helpen hun ware passie te ontdekken
Ik wil dat jij succesvol bent met het neerzetten van je passie in je bedrijf


Ik help jou de €60K winst per jaar te bereiken met het slimmer werken, uurtje-factuurtje los te durven laten en een fijn online aanbod voor jouw klanten te ontwikkelen.


Van Solo-Ondernemer naar een Echt Bedrijf!


 • Ik heb een directe, warme en betrokken aanpak;
 • Ik ben niet voor iedereen geschikt.. ik ben trouw aan mezelf. Ik ben open-minded en ik vind vrijheid heel belangrijk. Ik geloof in het gebruiken van je intuïtie én je verstand in alles wat je doet.
 • Als je met mij werkt, gaat dat niet alleen over je bedrijf. Het gaat ook over jouw persoonlijke groei.
 • Ik ben niet afwachtend. Ik neem actie. Businessideeën die je niet uitvoert, verdwijnen. Ik help jou met in actie komen en in actie blijven.
 • Succesvol zijn met je bedrijf betekent sterk zijn in strategie, technologie maar ook in de uitvoering.
 • Ik help je niet alleen met de grote lijnen maar ook met de details.
 • Een ondernemer die zichtbaar durft te zijn, is een succesvolle ondernemer. Ik leer je hoe je dat doet.
 • Dit gaat niet over mij. Het gaat over jou. Ik help je succesvoller te zijn dan ooit en doen waar je van houdt. Jouw succes is mijn succes!

Wat kan ik voor je doen?

1 op 1 coaching

Soms wil je liever 1 op 1 aan je bedrijf werken dan in een groep. Ik bied 2 soorten trajecten aan.

Business intervisie Programma

Breng je bedrijf naar een hoger niveau. Maak de sprong van solo-ondernemer naar een echt bedrijf.

Webinars

Regelmatig houd ik online businesstrainingen. Met altijd zinvolle informatie voor jouw optimale groei.

Wat mijn klanten zeggen

Juist als je door de bomen het bos niet meer ziet, of zoals ik tien verschillen dingen tegelijk aan het doen bent en de werkflow ver te zoeken is, dan moet je bij Saskia zijn! Waar je een kant-en-klaar trucje verwacht door alle businesscoaches die zich online profileren met hun succesverhaal, zijn Saskia haar sessies verfrissend en inspirerend. Ze kijkt echt naar hoe jij bent, en waarom je ondernemer bent geworden. Wat maakt dat jij met passie je werk doet en ze gaat samen met jou op zoek naar het ware verhaal van jouw onderneming. Iedereen heeft bepaalde ambities en drijfveren en doordat ze teruggaat naar die diepere laag kun je van daaruit weer gaan opbouwen. En het fijne hiervan is dat je dan focus krijgt en weet wat bij je past. Zodat je weet wat je moet doen met je marketing, acquisitie en veel meer. Niet meer aanmodderen, maar echt een plan hebben dat werkt. Ik was altijd al wel ondernemend, maar nu heb ik eindelijk geleerd wat het inhoudt om een ondernemer te zijn! Dankjewel Saskia.

Saskia Bussink

Laura Vellinga - Lavelli.nl

Twee weken geleden heb ik voor het eerst een webinar bij Saskia gevolgd. Voor mij is het belangrijk dat je bij online sessie de energie van de ander voel en een klik hebt me elkaar. Na het tweede webinar had ik een telefonische afspraak met Saskia om te sparren over mijn praktijk. Hoe leerzaam was dat! Ik kan mijzelf nog enorm ontwikkelen in het nog beter neerzetten van mijn praktijk, en het gebruik van social media om het maximale er uit te halen. Vol inspiratie en power ben ik haar tips aan het uitwerken en ga ik mijn praktijk een nieuwe boost geven. Saskia heeft mij zeer goed geadviseerd en me op een andere manier naar dingen leren kijken. Dank je wel!

Saskia Bussink

Pauline de Boer - tienercoaching.com

Hoi Saskia,

Vandaag heb ik met mijn bedrijf op de beurs gestaan van Starting Smart Together. Ik denk vaak aan jouw uitspraak: Doen. Niet wachten, maar doen. Dus je coaching werkt nog. ; ) Ik heb jou ook aanbevolen bij een bezoeker. Hij bleek een ondernemer te zijn, die de focus een beetje kwijt is. Dus je hebt er een ambassadeur bij. Saskia, hou mij op de hoogte van je plannen. Ik beveel je graag aan. Groeten Maya

Saskia Bussink

Maya Koerts - koerts-coaching.nl

Saskia's achtergrond

Na ruim 20 jaar in loondienst...

... werd het tijd om de sprong in het diepe te wagen. Ik begon in 2007 voor mezelf. Toen voelde dat inderdaad als een sprong in het diepe. Het is voor mij nog steeds een erg goede beslissing gebleken. Ik voel me als een vis in het water. Natuurlijk ken ik het (ook) om te ervaren dat ik het echt zelf 'moet' doen. Alles wat daarvoor in de structuur van een organisatie zat, kon ik vanaf toen zelf vormgeven. Ik heb er geen moment spijt van. Het ondernemerschap brengt me veel! Vrijheid, het zelf kunnen neerzetten en persoonlijke groei zijn de belangrijkste. Zo heb ik ruimte om er voor mijn 2 grotere kinderen te zijn en te genieten van mijn passies. Waarvan reizen een heel belangrijke voor me is.

Al sinds 2010

ben ik gepassioneerd over financiële vrijheid en passief inkomen. Al jaren heb ik mijn online business. Ook heb in 2013 mijn Engelse bedrijf opgestart waarin ik daar woningen koop voor de verhuur. Ik ben dagelijks blij met het inkomen dat daaruit voortkomt.

Een greep uit mijn achtergrond:

HBO-ICT, Propedeuse Psychologie, 4 jaren ITIP, 1 jaar trainersopleiding, 1 jaar opleiding Systemisch Werken, 1 jaar Mentorship Legacay Property training. En vele cursussen, seminars op het gebied van online werken en passief inkomen.

Gewerkt in loondienst:

.. heb ik bij de overheid. 13 jaar bij een grote overheidsinstelling. ICT-managementfunctie. Daarna als HRM. In 2008 ontslag genomen. Mijn eerste opdrachtgevers waren UWV, KvK, woningstichtingen, Hogeschool Wageningen en een flink aantal startende ondernemers. Velen van hen heb ik begeleid. Inmiddels heb ik een paar honderd heel diverse ondernemers een flinke stap voorwaarts helpen maken.

Wat zou ik achteraf gezien anders doen in mijn ondernemerschap?

 • ik zou sneller de visie en 'waarom' helder willen hebben;
 • ik zou wat eigenwijzer zijn in het varen van mijn eigen koers;
 • ik zou eerder hulp inschakelen van een coach. Dat verdient zich altijd terug;
 • ik zou werk waar ik echt niet blij van word, eerder uitbesteden;
 • ik zou eerst op eigen benen willen staan en pas dan gaan samenwerken;
 • ik zou sneller een beter inzicht in mijn financiën willen hebben;
 • ik zou sneller mijn werk ook online aanbieden. Vanaf het begin.

Waarom ben ik de ideale persoon om jou met je bedrijf op weg te helpen?

 • Ik help je met een no-nonsense aanpak: direct, to-the-point en liefdevol;
 • Ik werk met jou persoonlijk én met de praktische kanten van je ondernemerschap. Online business hoort daar wat mij betreft bij.